Malin Lidman

Ansiktsskrubb på kaffesump

God dag!

Visste ni att jag ä l s k a d e att göra ansiktsmasker och skrubbar hemma för några år sedan? Jag hade det som ett projekt under ett sommarjobb och fick vara med i tidningen med mina masker. Imorse hittade jag ett inlägg om en ansiktsskrubb baserad på kaffesump och honung så jag var tvungen att prova! Det går så himla fort att slänga ihop om man som mamma har druckit sitt morgonkaffe och har lite sump kvar. Jag skulle haft mer honung i min blandning känner jag såhär i efterhand men det blir nästa gång =) Vill ni ha fler tips på masker och skrubbar att göra hemma med enkla vardagsingredienser? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats